LIITY 6-MR-POSTITUSLISTALLE

Pysy ajanhermolla ja aallon harjalla - saat tiedotteet ja kilpailukutsut suoraan omaan sähköpostiisi.

LÄHETÄ

Sara af Hango purjehti Ranking voittoon

Sara af Hango vei 6mR Doyle ranking 2016 sarjan ja voitti itselleen sekä kiertopalkinnon että tälle kaudelle lanseeratun Doyle ranking spinaakkerin.

6mR kausi päättyi lauantaina 27.8 järjestetyn Prosailor Classic regatan ensimmäiseen päivään. Purjehdittiin sangen kovassa kelissä ja voitoin vei Off Course, Astree III sijoittui toiseksi ja kolmannen sijan vei Marianne. Näiden sijoitusten johdosta Sara piti ranking sarjan johdon, Off Course nousi jaetulle toiselle sijalle Djinnin kanssa.

Kilpailun jälkeen järjestetyllä dinnerillä oli erittäin hauska tunnelma ja palkinnot jaettiin iloisin mielin! Mariaana voitti aktiviisuuspalkinnon ja varustetaan ensi vuotena uudella Doyle spinaakkerilla!